Keralit panelen

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch verschilt Keralit in vele opzichten van hout. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum.

Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu! En dan hebben we het nog niet gehad over het werk en de kosten die u bespaart.

Vinke Kozijnen

Mogelijkheden

Keralit geveldelen zijn niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn.

Daarbij is Keralit kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. En zal het nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn. Vandaar dat u maar liefst 10 jaar garantie krijgt.

Keralit panelen kunnen onzichtbaar worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar tot een lengte van maar liefst 6 meter. Door de gladde structuur hecht zich geen vuil aan het oppervlak en is het dus ook zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Keralit panelen

De voordelen

Veel keuzemogelijkheden, ook in kleuren
Geschikt voor moeilijke bereikbare plekken
10 jaar
garantie

Vinke Kozijnen

Meer informatie over keralit panelen?

Wilt u meer informatie over keralit panelen? Neem contact met ons op! Liever langskomen? U bent van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard.

Contact opnemen