Kunststof schuifpuien

Door een gedeelte van de achtergevel te vervangen door schuifpuien of openslaande deuren verbindt u in één keer de woonkamer met de tuin. Zo kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van uw tuin.

Vinke Kozijnen

Mogelijkheden

Openslaande deuren kunnen inclusief zijlichten geleverd worden tot een breedte van 6 meter. Schuifpuien zijn er in twee verschillende uitvoeringen:

  • Schuifkieppuien en hefschuifpuien. Een schuifkieppui is bij uitstek geschikt voor kleinere glasoppervlaktes (tot een breedte van 160 cm ) en kan in een kiepstand gezet worden. Dit zorgt voor een prima ventilatie zonder dat het naar binnen kan regenen.

  • Een hefschuifpui is met name bedoeld voor grote glasoppervlakten (tot een breedte van 330 cm).

Met beide uitvoeringen kunnen we een maximale breedte bereiken tot maar liefst 6,5 meter! Beide uitvoeringen zijn door een uitgekiend loopsysteem uiterst makkelijk en licht te bedienen maar toch stevig en inbraakwerend. Om de stabiliteit te waarborgen, is de pui voorzien van een dikwandig meerkamerprofiel met zware metalen verstevigingen.

Kunststof schuifpuien

De voordelen

Meer licht en ruimte
Makkelijk en licht te bedienen
Stevig en inbraakwerend
10 jaar
garantie

Vinke Kozijnen

Meer informatie over kunststof schuifpuien?

Wilt u meer informatie over kunststof schuifpuien? Neem contact met ons op! Liever langskomen? U bent van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard.

Contact opnemen